Gradinita Scooby Kindergarten, Timisoara

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Timis

La Gradinita Scooby Kindergarten activitatile instructiv-educative sunt desfasurate dupa programa aprobata de Ministerul Invatamantului, pe grupe de varsta.
Pe scurt: Gradinita Scooby Kindergarten, Timisoara 20 Mai 2013

Gradinita este mplasata intr-un cartier nou, linistit, nepoluat, prielnic pentru dezvoltarea armonioasa si siguranta copiilor.

Este o cladire noua, fiecare grupa functioneaza intr-o sala de clasa personalizata, cu baie proprie, mobilier, jucarii si materiale didactice adecvate desfasurarii procesului instructiv-educativ, cabinet de informatica, sala pentru servirea mesei, sala de gimnastica.

Infiintata in anul 2007, Gradinita Scooby Kindergarten asigura o temeinica educatie a copiilor, intr-un mediu placut, sigur si stimulativ.

Spatiul verde, pe o suprafata de 800 mp, prevazut cu aparate de joaca specifice, piscina pentru cursuri de inot,este destinat jocurilor si activitatilor in aer liber.

Activitatile instructiv-educative sunt desfasurate dupa programa aprobata de Ministerul Invatamantului.

Activitatile educative se desfasoara pe grupe de vârsta: grupa mica (2-3 ani), grupa mijlocie (4-5 ani), grupa mare (5-6 ani), grupa pregatitoare(6-7 ani).

SCOOBY KINDERGARTEN functioneaza pe intregul an calendaristic.

Contact:
Str, Ferenczes nr. 33
Timisoara - Dumbravita
(Vis-à-vis de fabrica de paine Fropin)
Telefon: 0256-211743; 0723-293643
office[@]gradinita-scooby.ro
 
mycloset.ro