Curatare covoare Timisoara

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Timis

Serviciile pe care le oferim sunt acelea de curatare la domiciliu a tapiteriei textile,fie ca este vorba de cea a canapelei, a fotoliului sau a automobilului dvs. De asemenea curatam covoare, mochete chiar si saltele de dormitor. Procedeul de curatare aste acela de injecție-extracție folosind aspiratoare profesionale.
Pe scurt: Curatare covoare Timisoara 21 Mai 2013

Mai exact si pe întelesul tuturor,mașina pompeaza apa sub presiune ce face ca detergentul special sa ajunga pana în profunzime,care este în acelasi timp aspirat aproape în totalitate,ceea ce face ca acest procedeu sa fie atat de apreciat.

Oferim servicii de curatat covoare,  mochete,  canapele,  tapiterii auto la domiciliul clientului cu aspiratoare profesionale. Serviciu disponibil în Timișoara și localitățile limitrofe!

Serviciul pe care îl oferim este acela de curățare a tapițeriei textile, fie că este vorba de cea a automobilului, fie că este vorba de cea de pe canapea sau fotoliu dvs. De asemenea se pot curăța covoare și mochete.

Procedeul de curățare aste acela de injecție-extracție. Mai exact și pe înțelesul tuturor, mașina pompează apă sub presiune ce face ca detergentul special să ajungă până în profunzime, care este în același timp aspirat aproape în totalitate, ceea ce face ca acest procedeu să fie atât de apreciat.

Contact si informatii suplimentare

Telefon: 0772229959
Email: curataretapiterii@yahoo.ro
 

mycloset.ro
mycloset.ro